wp829d481e.png

Massagepraktijk

Pure Sense

wpd4834e2c_0f.jpg

Algemene voorwaarden massagepraktijk Pure Sense

 

Pure Sense geeft geen erotische of sexueel getinte massages.

 

Bij aanvang van de massage wordt een korte intake gehouden om een goed beeld te krijgen van wat er speelt en wat daar tijdens de massage aan kan worden gedaan. Je bent zelf verantwoordelijk voor het verstrekken van de juiste informatie.

 

Massagepraktijk Pure Sense verleent geen medische massages/behandelingen. Bij medische klachten dient cliënt met zijn/haar behandelend arts of specialist te overleggen alvorens een behandeling te ondergaan. Pure Sense verleent geen erotische massages, aanvraag tijdens een behandeling wordt niet op prijs gesteld.

 

Van seksuele intimidatie wordt altijd aangifte gedaan bij de politie.

 

Alle massages worden met de grootst mogelijke zorg en aandacht uitgevoerd.

 

Afspraken worden altijd telefonisch of per mail gemaakt en als cliënt ben je tijdig op de gemaakte afspraak aanwezig.

 

Mocht het niet mogelijk zijn om op een gemaakte afspraak aanwezig te zijn worden wij daarvan zo spoedig mogelijk op de hoogte gesteld Mocht een afspraak van onze kan niet door gaan dan wordt je daar even eens zo spoedig mogelijk van op de hoogte gesteld. In beide gevallen zoeken we naar een passend alternatief.

 

Cliënt maakt uit vrije wil gebruik van Pure Sense en deze kan daarom niet aansprakelijk worden gesteld voor enige schade, welke ook, die uit deelneming aan massage voortvloeien.

 

De behandeling in de praktijk zijn strikt vertrouwelijk. Hiervoor hanteren wij het privacy reglement voor persoonlijke gegevens.

 

Pure Sense behoud zich het recht voor een cliënt van behandeling uit te sluiten.

 

Pure Sense stelt zich niet aansprakelijk voor beschadiging, diefstal of verlies van eigendommen en ongevallen in en rondom het gebouw.

 

De betaling wordt na afloop van een massage voldaan a contant.